BÖCKER

JÄMTLANDSSERIEN

I sista stund räddas undercover-operatören Zara ur knarkkartellens klor och placeras med ny identitet i Norrlands inland. Som Maria Berg, utredare hos polisen i Jämtland. Där känner ingen till hennes verkliga identitet, där ska hon få tid att läka. Men så blir det inte.

Strax innan midsommar hittas en ung kvinnlig miljöaktivist mördad på en myr. Hennes död rör upp starka känslor i bygden. Striden mellan de som vill ha en gruva vid Storsjöns strand och de som ser en annalkande miljökatastrof, blossar upp på nytt. Utredningen avslöjar djupa konflikter, korruption och girighet i jakten på gärningsmannen. Samtidigt tvingas Zara förbereda sig för det oundvikliga mötet med sina fiender …

LÄS UTDRAG

KÖP

               


GÖTEBORGSSVITEN

Mina tidigare böcker är utgivna på två olika förlag, där de två första är utgivna på Kabusa böcker, som tyvärr inte längre finns. De tre följande är utgivna på Bokfabriken. Av olika skäl kan titlarna vara svåra att få tag på som pappersböcker. Mest för att de helt enkelt är slut och inte längre trycks. Samtliga finns däremot att låna på biblioteken. Har du tur finns de att hitta i pocket hos Akademibokhandeln eller på någon outlet.

Bokfabriken gör en relansering med nya omslag på samtliga ljudversioner i Göteborgssviten under våren 2021. Under tiden finns de att läsa som e-böcker och lyssna på som ljud hos de olika digitala tjänsterna.

Storytel

Bookbeat

Nextory